Kunder

Hvad siger kunderne?

Supervision på botilbud

“Jolande er med hendes nærvær og empatiske tilgang til personalegruppen med til at skabe et forum, hvor medarbejderne får mulighed for at kunne reflektere over egen praksis og faglighed. Hun har altid stor opmærksomhed på at skabe afklaring og forståelse for den faglige tilgang, for gruppedynamikken i medarbejdergruppen, samt for dens betydning for opgaveløsningen.

For mig som leder af medarbejdergrupperne er Jolande en faglig kompetent samarbejdspartner i forhold til at sikre medarbejdernes fokus på hovedopgaven.”

Tina Falk Nielsen

Leder af botilbud Skelhøj,
EKBA,
Egedal Kommune

Undervisning

“Jeg oplevede Jolande som en virkelig inspirerende underviser, der med udgangspunkt i praksisnære eksempler fik vagt medarbejdernes nysgerrighed på hvad autisme er, og hvordan det kan spottes. Jolande var god til at veksle mellem klassisk undervisning og gruppearbejde og god til at styre og facilitere medarbejdernes refleksioner. Jeg kan klart anbefale hende til andre.”

Laura Rømer Weirsø

Specialkonsulent & Teamkoordinator,
Center for Socialpædagogik og Psykiatri,
Københavns Kommune

Coaching

I really recommend using Jolande when you have to make difficult decisions, no matter if it is family or work related. She was a tremendous support in making decision taking easy, by asking the right questions about how different decisions felt and why. I got tools to “feel” what I wanted, rather than rationalize and think about expectations and what is practical. In sum, Jolande helped me become much better at communicating what I need.”

Maria Wernevi

Partnerships and Gender Specialist,
Unops